fbpx

Soț și soție din Sibiu, confirmați cu coronavirus, s-au stins din viață în aceeași zi. Recent, cei doi fuseseră în Turcia, la tratament

Soț și soție din Sibiu, confirmați cu coronavirus, s-au stins din viață în aceeași zi. Recent, cei doi fuseseră în Turcia, la tratament

Image
Image

51 și 82. Două numere într-o listă care se completează, pe zi ce trece, tot mai repede: cea a deceselor înregistrate, în România, la pacienți cu Covid-19. În dreptul lor apar detaliile despre doi pacienți care s-au stins din viață luni: o femeie și un bărbat, soț și soție, care sufereau de afecțiuni cronice și care căutaseră să se trateze în străinătate. De acolo, poate, le-a venit sfârșitul.

Ea, la 65 de ani, suferea de o boală cardiovasculară. A fost internată pe data de 27.03.2020 la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean SIbiu, iar o zi mai târziu analizele au relevat că era infectată cu nou coronavirus. S-a stins din viață luni, pe 30 martie.

În aceeași zi, a închis ochii și soțul ei, de asemenea infectat. Cu o zi înaintea femeii ajunsese, de asemenea, la Spitalul Județean din Sibiu. Avea o boală cardiovasculară, dar suferea și de insuficiență renală cronică, fiind dializat. În cazul lui, confirmarea infectării cu Covid-19 a venit abia ieri, pe 31 martie.

Cei doi fuseseră, acum aproximativ trei săptămâni, în Turcia, la tratament, au anunțat autoritățile în informarea privind decesele survenite în aceste cazuri.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: unica.md)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.