Tânără urmărită pe stradă, lovită și sechestrată de fostul iubit

Un bărbat de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-ar fi sechestrat fosta iubită. Polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea lui la scurt timp după ce prin 112 tatăl tinerei răpite a sesizat întâmplarea. Fostul iubit se afla sub influența amfetaminelor, relatează polițiștii sibieni. Potrivit turnulsfatului.ro, din fericire, fata a fost lăsată să plece și a reușit să ajungă acasă.

„În jurul orei 21:45, am fost informați cu privire la revenirea la domiciliu a tinerei, care a declarat că fostul său concubin i-a permis să coboare din mașină, iar în toată această perioadă s-a aflat în autoturismul său pe care l-a condus pe DJ106 spre localitatea Agnita. Coroborând informațiile primite de la tânără cu rezultatele obținute în urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii sibieni, în scurt timp pe str. Ștefan cel Mare a fost depistat autoturismul și bărbatul suspectat de săvârșirea acestei fapte. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea continuării cercetărilor. Totodată, s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, potrivit sursei citate.

Bărbatul și-ar fi urmărit fosta iubită cu mașina. În momentul în care aceasta a ieșit dintr-un hypermarket situat, în urma unor discuții contradictorii, a prins-o de mâini și a forțat-o să urce în autoturismul său.
Polițiștii au constatat și faptul că bărbatul este cercetat penal și pentru că pe 1 octombrie, ar fi urmărit-o pe tânără în trafic, obligând-o să oprească mașina pentru a purta o conversație. A profitat de geamul portierei din dreapta față lăsat întredeschis pentru a-i lua telefonul pe care l-a aruncat în stradă sub o mașină. În momentul în care tânăra a coborât pentru a-și recupera telefonul acesta a lovit-o cu palma.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările.

Credit foto B1.

 

Image
Image
Image