fbpx

Trafic feroviar blocat în zona localității Mârșa, după ce un camion și un tren care circula spre Brașov s-au ciocnit

Image
Image

Potrivit oradesibiu.ro, accidentul a avut loc la ora 09:27, pe magistrala feroviară 200, la kilometrul 120 +100 m, la halta Mârșa, la trecerea la nivel cu calea ferată. Un camion și o garnitură de tren s-au ciocnit. Trenul transporta echipament militar.

În urma impactului, locomotiva a sărit de pe linie. Nimeni nu a fost rănit, iar încărcătura nu a fost afectată. Traficul feroviar este blocat. La fața locului se așteaptă specialiștii Agifer. Din primele verificări s-a stabilit că șoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

„SAJ SIBIU trimite de urgență doua echipaje medicalizate, unul de tip C2 și unul de tip B în localitatea Mârșa la un accident feroviar între un tren și un camion. Echipajele ajunse la locul accidentului au constatat că nu sunt victime, doar pagube materiale. La accident au fost deplasate și forțe ISU”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu, potrivit sursei citate.

La fața locului se află și echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu cu autospecială de stingere, autospecială Smurd și autospeciale de transport victime multiple.

Sursă foto oradesibiu.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.