fbpx

Trei bărbați, reținuți după crima din Mediaș. Doi dintre suspecți fuseseră eliberați în baza recursului compensatoriu

Trei bărbați au fost reținuți în cazul crimei din Mediaș care a avut loc sâmbătă noaptea. Doi dintre ei fuseseră eliberați de curând din închisoare, în baza recursului compensatoriu.

Potrivit anchetatorilor, doi dintre suspecți sunt cercetați pentru omor, iar un altul pentru loviri și alte violențe, relatează Libertatea. Un tânăr de 25 de ani a fost ucis, după ce a fost înjunghiat mortal cu 11 lovituri de cuțit și a primit numeroase lovituri cu pumnii și picioarele în cap. Crima a avut loc în urma unui scandal izbucnit între două grupări într-un club din Mediaș, mai aminteşte sursa citată.

„Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 13.01.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspecţilor R.M., O.O.I., A.P., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile„, a declarat Ioan Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

MAI MULTE DETALII AICI:

VIDEO | Prahovean de 25 de ani, ucis cu sânge rece de un criminal eliberat mai devreme din închisoare

Agresorul este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba. Acesta a fugit de la locul faptei, iar poliţiştii l-au găsit în judeţul Alba. Scandalul a pornit într-un club din Mediaş, acolo unde 9 persoane au intrat să îi ceară socoteală lui Marius Rusu. La un moment dat acesta a scos un cuțit cu care i-a amenințat pe ceilalți. Tânărul ucis, în vârstă de 25 de ani, era originar din judeţul Prahova.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.