fbpx

Trei tineri au spart o sală de jocuri şi au furat aproape 24.000 de lei

Trei tineri au spart o sală de jocuri şi au furat aproape 24.000 de lei

Image
Image

Trei tineri din Sibiu au intrat într-o sală de jocuri de pe strada Rahovei, de unde au furat o casetă plină cu bani, după care au plecat la cumpărături. Poliţiştii au reuşit să-i prindă înainte să "spargă" toată suma.

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în cursul nopții de luni spre marţi, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială din oraș, de unde au sustras o cutie de valori. Prejudiciul total estimat este în valoare de 24.000 lei.

 

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii de la investigații criminale au fost identificați trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani, bănuiți de săvârșirea acestei fapte, informează publicaţia Ora de Sibiu. În cadrul anchetei, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului creat, respectiv 6.000 de lei și bunuri (telefoane mobile, articole vestimentare și bijuterii) achiziționate din banii sustrași. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.