fbpx

Un adolescent de 15 ani din Cisnădie, prins la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false

Un adolescent de 15 ani din Cisnădie, prins la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false

Image
Image

Un adolescent, în vârstă de doar 15 ani, din Cisnădie, a fost prins de către polițiști în timp ce se afla la volanul unei mașini pe o stradă din municipiul Sibiu.

După ce polițiștii l-au oprit și au aflat că are doar 15 ani, în urma unor controale mai amănunțite, aceștia au aflat că numărul de înmatriculare al autoturismului este fals.

”La data de 7 septembrie, în jurul orei 12,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ştefleşti. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un adolescent în vârstă de 15 ani, domiciliat în oraşul Cisnădie. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta aparţinând unui alt autovehicul”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu potrivit playtech.ro.

Oamenii legii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale pentru conducerea fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false.

 

Sursă foto playtech.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.