fbpx

Un avion cu 90 de persoane, venit din zona roşie, a aterizat la Sibiu

Un avion cu 90 de persoane, venit din zona roşie, a aterizat la Sibiu

Image
Image

Un avion cu 90 de persoane la bord, care ar veni din zona roșie de coronavirus, a aterizat, miercuri, la Sibiu. Autoritățile iau în calcul fie să îi retrimită pe pasageri în Germania, fie să îi preia în carantină. 

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un zbor de la Stuttgart care a aterizat la ora 12, pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Acesta ar avea la bord circa 90 de persoane, despre care există bănuiala că vin din zona roșie de coronavirus. Persoanele aflate la bord sunt verificate, la ora transmiterii știrii, iar echipele medicale urmează să stabilească dacă aceștia vor fi retrimiși în Germania sau vor fi preluați cu autocare și duși în carantină, informează site-ul stiripesurse.ro.

În ultimele 24 de ore au intrat în țară 54.000 de persoane

Poliția de frontieră a anunțat că în ultimele 24 de ore au trecut frontiera aproximativ 110.000 de persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 54.000 pe sensul de intrare şi 56.000 pe cel de ieşire din ţară.

Marţi seară s-au format cozi la intrarea în țară prin Vama Nădlac și timpul de așteptare a crescut la 50 de minute, informează Digi24, amintind că românii ajunşi la graniţa de vest din zone cu focare de infecţie cu COVID-19 au fost escortaţi de poliţişti şi jandarmi spre judeţele de domiciliu pentru a fi introduşi în centrele de carantină.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.