Un bărbat a fost ridicat şi dus la audieri la Sibiu, în dosarul în care este cercetată moartea lui Adrian Kreiner

Adrian Kreiner Sibiu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a fost ridicat din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, şi dus la audieri la Sibiu, în dosarul în care este cercetată moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş şi ofiţeri de la Biroul de Operaţiuni Speciale au descins la mai multe adrese din localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş, unde aveau informaţii că ar putea găsi un bărbat aflat în legătură cu dosarul crimei de la Sibiu, confom unor surse din rândul anchetatorilor, citate de news.ro potrivit stirileprotv.ro.

După mai multe verificări făcute în locuinţe din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara, poliţiştii de la SIC, ajutaţi şi de colegii de la serviciul din Sibiu, l-au identificat pe cel căutat. Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi dus la Sibiu, unde va fi audiat în dosarul în care este cercetată moartea omului de afaceri Adrian Kreiner.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, a transmis, marţi, că ancheta în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu continuă. ”La acest moment urmărirea penală se desfăşoară «in rem», nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”, preciza sursa citată.

Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Bărbatul, un om de afaceri din Sibiu, a fost internat în stare gravă, dar a murit apoi la spital din cauza rănilor suferite.

Image