fbpx

Un muncitor care verifica o conductă de gaz, găsit inconştient în canal

Un muncitor care verifica o conductă de gaz, găsit inconştient în canal

Muncitorul care a leşinat şi alţi doi bărbaţi care au ajutat la scoaterea lui au ajuns la spital

Image
Image

Un muncitor care verifica, miercuri, o conductă de gaz din municipiul Sibiu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind găsit inconştient într-un canal. Trei trecători care au ajutat muncitorii să-l scoată din canal au avut şi ei nevoie de intervenţia echipajelor medicale.

”În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, ISU Sibiu a intervenit pe strada Barcelona din municipiul Sibiu cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială CBRN şi o autospecială de descarcerare”, a transmis, miercuri, ISU Sibiu.

Muncitor care verifica o conductă de gaz, găsit inconştient

Sursa citată a explicat că la faţa locului a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconştientă căzută într-un canal.

”Salvatorii l-au extras din canal şi au aplicat de urgenţă manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor şi a fost transportat de urgenţă la spital. De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte 3 persoane”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au explicat că doi bărbaţi, în vârstă de 36 şi 39 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, informează G4Media.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.