fbpx

VIDEO | Copil de 8 ani, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii

VIDEO | Copil de 8 ani, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii

Copilul a fost lovit de maşină după ce s-a avântat pe trecerea de pietoni din faţa şcolii (Foto: captură video)

Image
Image

Un copil în vârstă de 8 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii. Băiatul a fost proiectat aproape 10 metri pe asfalt. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Accidentul s-a produs luni dimineaţă, în localitatea Arpașu de Jos din judeţul Sibiu. Copilul lovit de maşină a fost transportat de urgenţă la spital, însă viaţa sa nu este pusă în pericol, relatează publicaţia Sibiu Independent.

Părinţii au reacţionat în urma acestui accident, reclamând că elevii, care fuseseră aduşi cu microbuzul şcolar, ar fi trebuit debarcaţi în faţa şcolii primare, mai departe de respectiva şosea, care este una aglomerată.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în dreptul şcolii gimnaziale din localitate. În imagini se vede cum doi copii stau pe marginea drumului, iar unul dintre ei ţâşneşte pe trecere tocmai când o maşină se apropia în viteză.

Copil lovit de o maşină pe trecerea din faţa şcolii

"Din primele verificări efectuate rezultă că un brașovean în vârstă de 58 de ani, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Arpașu de Jos, în zona unei treceri pentru pietoni a accidentat un băiat, în vârstă de 8 ani, localnic. Impactul a dus la vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului", a transmis IPJ Sibiu.

Tatăl victimei a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, anunţând că micuţul este teafăr. "Incompetență fără margini! La Arpașu de Jos se lasă școlarii să traverseze șoseaua, care este una veșnic aglomerată, neînsoțiți, astfel încât băiatul meu de 8 ani a fost lovit de o mașină, din vina inconștienței celor responsabili de siguranța lor. Șoferul microbuzului, care ar fi trebuit să îi lase în fața școlii primare, unde ajung cu ușurință in instituție fără să le fie viața pusă în pericol, nu a calculat toate riscurile la care pot fi expuși traversând strada nesupravegheati, i-a lăsat in fața școlii gimnaziale care este plasata fix la șosea. Multumesc lui Dumnezeu, copilul este bine!! Ca peste tot in România, după astfel de cazuri, încep sa se ia măsuri. Trist!", a afirmat tatăl, citat de Sibiu Independent.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.