fbpx

VIDEO | Un bărbat acuză că ar fi fost amenințat cu pistolul, în trafic, de alt șofer. Poliția nu a trimis echipaj la fața locului

VIDEO | Un bărbat acuză că ar fi fost amenințat cu pistolul, în trafic, de alt șofer. Poliția nu a trimis echipaj la fața locului

Image
Image

Un șofer a scos pistolul la alt coleg de trafic, pentru că acesta din urmă l-ar fi claxonat fiindcă nu-și păstra banda.

 

Bărbatul care susține că a fost amenințat cu arma spune că a sunat la Poliție, dar a fost trimis la secție, să depună plângere. Potrivit acestuia, Poliția a refuzat să trimită un echipaj la locul evenimentului.

 

Șofer: “Le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate”

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și-a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul  la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, a povestit cel amenințat, potrivit turnulsfatului.ro.

Poliția: “Apelantul a fost îndrumat să nu răspundă provocărilor”

Într-un răspuns al purtătorului de cuvânt de la IJP Sibiu, Elena Welter, pentru Turnul Sfatului, Poliția confirmă cele spuse de persoana amenințată, inclusiv referitor la sesizarea prin 112. „În cursul acestei zile, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol.

Apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Sursa video: turnulsfatului.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.