fbpx

Accident mortal, luni dimineață, în Bacău. Două persoane și-au pierdut viața

Două persoane și-au pierdut viața și cel puțin alte două au fost rănite grav, în urma unui accident petrecut luni, în jurul orei 4.00, pe DN 2, în județul Bacău.

"Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în această dimineață, pe DN2, înainte de intrarea in localitatea Răcăciuni, județul Bacău. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, din coliziune rezultând două persoane decedate și cel puțin două accidentate grav. Menționăm că pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor, în aliniament. DRDP Iași a acționat pe parcursul nopții cu trei autoutilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant. Din primele informații, se pare că unul dintre șoferi ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens.

Din cauza avarierii grave a autoturismelor și a proiectării acestora pe ambele părți ale drumului,, circulația a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliție. La acest moment, circulația se desfășoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iași", au anunțat reprezentanții DRPD Iași.

Potrivit presei locale, în urma accidentului ar fi rezultat cinci victime, două decedate și trei răniți.

Accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre șoferii mașinilor implicate ar fi adormit la volan.

Sursa foto: DRPD Iași

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.