fbpx

Autorul dublei crime de la Onești, condamnat la 30 de ani închisoare

Autorul dublei crime de la Onești, condamnat la 30 de ani închisoare

Image
Image

Gheorghe Moroşan, bărbatul din Onești care a ucis 2 bărbați pe care-i imobilizase, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Soția sa, care i-a fost complice, a primit și ea 12 ani de detenție.

La pronunțarea în cazul lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, au fost stabilite și daune morale de 2 milioane de euro, potrivit avocatului Adrian Cuculis.

Potrivit realitatea.net, Moroşan Gheorghe a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, omor calificat, tulburarea ordinii şi linştii publice, în timp ce soția sa, Aurelea, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de  complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.

Pe data de 1 martie 2021, Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a sechestrat într-un apartament care i-a aparținut 2 muncitori care făceau reparații. După ce i-a imobilizat prin legare, bărbatul a amenințat că-i omoră și, în urma negocierilor nereușite cu poliția, dar și din cauza unei intervenții defectuoase, și-a dus la îndeplinire planul sinistru.

Ministrul de Interne Lucian Bode i-a înlocuit pe șefii IPJ Bacău și ai Poliției Onești ca urmare a modului „defectuos” în care cele două instituții s-au comportat în cazul dublei crime de la Onești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.