fbpx

El este bărbatul din Bacău care şi-a ucis copiii aruncându-i în râu

El este bărbatul din Bacău care şi-a ucis copiii aruncându-i în râu

Image
Image

Un bărbat din Bacău, care şi-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești, este de negăsit după fapta comisă în urmă cu o zi.

Mai multe echipe de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe individ ore întregi, inclusiv în apă, pentru că anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca el să se fi sinucis.
Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, a luat copiii şi a plecat. Potrivit Antena3.ro, el se certase cu soţia și ar fi ameninţat-o pe aceasta că o omoară dacă o mai găseşte acasă când se întoarce.

Oamenii din zonă se tem că bărbatul, dacă mai e în viaţă, ar putea reveni la domiciliu şi îşi fac griji pentru viaţa femeii. Femeia e resemnată şi din cauza durerii pierderii celor doi copii ea spune că nu mai are nimic de pierdut. Mama copiilor, Lucica Florea, este în stare de şoc după ce şi-a pierdut băieţelul de 4 ani şi fetiţa de 5 luni.

Conform sursei citate, un al treilea copil, de şase ani, a reușit să scape după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol. 

Sursă foto Antena3.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.