fbpx

Explozie la societatea Aerostar Bacău. Doi bărbaţi au suferit arsuri, iar un al treilea a făcut atac de panică

Explozie la societatea Aerostar Bacău. Doi bărbaţi au suferit arsuri, iar un al treilea a făcut atac de panică

Image
Image

Doi bărbaţi, angajaţi ai societăţii Aerostar, au suferit arsuri în urma unei explozii care s-a produs, marţi, în cadrul fabricii. Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SJA) Bacău, doctorul Aura Creţu, a declarat, pentru AGERPRES, că victimele nu au arsuri foarte severe şi nici întinse.

"La 12,25 am primit un apel prin 112 despre o explozie la Aerostar, iniţial cu o singură victimă. La faţa locului s-a constat că este încă o persoană rănită şi a mai fost trimisă o ambulanţă. Este vorba de un bărbat în vârstă 19 ani cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membrul inferior stâng şi un bărbat în vârstă de 23 ani cu arsuri de gradul 1 la faţă şi de gradul 3 pe membrul inferior drept. Un al treilea bărbat, în vârstă de 18 ani, a suferit atac de panică fără a avea leziuni şi a rămas la locul solicitării", a precizat managerul SJA Bacău.

Cele două victime care au suferit arsuri au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Medicii SJU Bacău au fost înştiinţaţi în prealabil despre acest caz de cadrele de la Ambulanţă şi au fost pregătite să primească victimele, a mai precizat doctorul Aura Creţu.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău va efectua o anchetă asupra circumstanţelor în care s-a produs accidentul de muncă.

Foto ilustrativ: Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.