UPDATE | Fetiță de 2 ani, din Bacău, căutată de mai bine de 12 ore. Copila fusese închisă în casă de părinți, cu fratele ei de 8 luni

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O fetiţă în vârstă de doi ani, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut de acasă şi este căutată de familie şi de poliţişti de mai bine de 12 ore. Copila era în casă cu fratele ei, un bebeluş de 8 luni. Potrivit Mediafax, în acest timp, mama era în grădină, iar tatăl la un vecin, pe care-l ajuta să mute mobila.

Când cei doi s-au întors acasă, au constatat că fetița dispăruse. Mama a sunat la 112 și a alertat autoritățile,

Copila se numește Vasilica-Antonia Gînju și are doi ani. Fetița are aproximativ 90 de centimetri înălţime, 13 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

UPDATE: Antonia a fost găsită în această dimineață de polițiști. Fetița se afla pe un câmp din apropiere, în stare bună, conștientă. A fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru evaluarea stării de sănătate.

Sursa foto: mediafax.ro

 

Image