FOTO - Imagini incredibile de pe prima bucată de autostradă din Moldova, la câteva ore după inaugurare! Cum ar fi fost "cosmetizată" pentru a da bine la tăierea panglicii

FOTO - Imagini incredibile de pe prima bucată de autostradă din Moldova, la câteva ore după inaugurare! Cum ar fi fost "cosmetizată" pentru a da bine la tăierea panglicii
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

UPDATE  - După apariția acestor imagini în spațiul public, CNAIR a venit cu următoarele precizări:

"Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

- Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.
- Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău
- Având în vedere că, până la recepția la terminarea lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h".

 

Un membru al grupului Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR S.A a publicat, pe pagina de Facebook amintită, imagini despre care spune că au fost surprinse pe centura ocolitoare a orașului Bacău, prima bucată de autostradă inaugurată în zona Moldovei.

Tăierea panglicii a avut loc, culmea, cu numai câteva zile înainte de alegerile parlamentare. Nu ar fi fost nicio problemă dacă nu s-ar fi dovedit, în câteva ore, că șoseaua nu era pregătită să fie deschisă circulației, după cum reiese din postarea respectivă.

"Ieri, cu 4 zile înainte de alegeri, Orban, Iohannis și Bode au dat drumul la Varianta de Ocolire Bacău. Fără parapeți de protecție pe 3 km, fără dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație (au turnat asfalt să dea bine la presă) și cu alte elemente de siguranță lipsă. Câteva ore mai târziu primele mașini își spărgeau jantele în găurile apărute la rosturile nefinisate.  

Vă aduceți aminte de inaugararea lui Ponta din 2014?

Este ca nu avem nici o diferență???", a scris, joi, Irimie Irimie Lupu în dreptul imaginilor susprinse pe așa-zisul tronson de autostradă.

Sursa foto: Irimie Irimie Lupu via Facebook/ Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR S.A 

Image
Image