fbpx

Mamă și fiică omorâte de un individ care apoi s-a sinucis

Mamă și fiică omorâte de un individ care apoi s-a sinucis

Image
Image

O dublă crimă, urmată de sinucidere, a avut loc sâmbătă, în județul Bacău. O femeie de 35 de ani și o fată de 10 ani au fost înjunghiate de un individ de 47 de ani care a fost găsit, de asemenea, decedat. Cele două ar fi mamă și fiică.

”La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Bacău”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Bacău. 

Sursa citată a precizat că, din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viaţa. 

Surse citate de news.ro au dezvăluit că femeia și copila ar fi mamă și fiică, iar bărbatul – o rudă de-a lor.

Ziarul de Bacău scrie, de asemenea citând surse judiciare, că individul și femeia aveau o relație, aceasta din urmă fiind soția unui văr de-al agresorului, și că o altă fetiță ar fi reușit să scape de furia individului, ea fiind cea a fugit la vecini și a anunțat ce se întâmplase.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.