fbpx

O fetiță de doar doi ani a dispărut de acasă

Image
Image

Polițiștii caută o fetiţă, de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, județul Bacău, care a dispărut din incinta locuinţei.
Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Potrivit zdbc.ro, marți, 23 aprilie 2019, în jurul orei 20.00, o tânără, de 20 de ani, din comuna Blăgeşti, a sesizat polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău că fiica sa, Vasilica Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dipărut din curtea locuinţei, în cursul acelaiași zile.
SEMNALMENTE – înălţime 0,90 cm, 13 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.
La data dispariției copila purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.
Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
O operațiune de căutare a fost lansată în zona localității Blăgești din Bacău. Potrivit localnicilor, un vecin e ultima persoană care a văzut-o pe copilă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.