Polițiștii au reținut un elev după ce a amenințat un profesor cu un cuțit

Polițiștii au reținut un elev după ce a amenințat un profesor cu un cuțit
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un elev de liceu a fost reținut de polițiști, după ce s-a certat cu un profesor și l-a amenințat cu un cuțit. Conflictul a fost observat de un bărbat care a sunat la 112.

Potrivit ziaruldebacau.ro, miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 13.00, la Secţia 2 Poliţie Bacău s-a primit o sesizare prin S.N.U.A.U. 112 potrivit căreia un cadru didactic fost amenințat cu un cuțit. Conflictul spontan s-a petrecut în incinta unei unităţi de învăţământ.

„La faţa locului, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 19 aprilie a.c. un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înțepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta, după care a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul.

Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare”, a informat IPJ Bacău, într-un comunicat de presă.

„Incidentul de la Liceul cu Program Sportiv Bacău a fost raportat imediat și la Inspectoratul Școlar Judetean. Unitatea de învățământ a demarat deja propria anchetă, în paralel cu cercetarea pe care o face și Inspectoratul de Politie, căruia i-a fost solicitată intervenția de către școală.
Astăzi s-a întrunit și comisia de violență de la nivelul unității de învățământ respective, pentru a stabili exact măsurile ce se impun în acest caz, iar Inspectoratul Școlar monitorizează deja în detaliu toate aceste aspecte”, a transmis Inspectoratul Școlar, potrivit sursei citate.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ziaruldebacau.ro.

Image