Pompierii de la ISUJ Bacău, filmaţi la fotbal în ziua de Paști

Pompierii de la ISUJ Bacău, filmaţi la fotbal în ziua de Paști
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O filmare care a ajuns în spaţiul social media a creat mai multe discuţii. Potrivit imaginilor şapte pompieri, angajaţi la ISUJ Bacău, jucau fotbal pe un teren aflat în vecinătatea spitalului judeţean Bacău. Aceştia s-ar fi deplasat pe terenul de fotbal cu autospeciala de descarcerare şi izoleta.

ISUJ Bacău a reacţionat imediat, printr-un comunciat de presă citat de bacau.net, explicând astfel opiniei publice faptul că tura de serviciu, formată din 7 militari, desfăşura un program de pregătire fizică.

„Pentru protecția personalului operativ, echipajele de pompieri militari au fost distribuite în diferite locații, din aria de competență. Aceste spații au fost identificate și puse la dispoziție de autoritățile și instituțiile locale.
Imaginile sunt filmate într-una dintre acestea locații, care se află în proximitatea unui teren de sport. Tura de serviciu (formată din șapte militari) desfășura programul de pregătire fizică, în timpul avut la dispoziție.
În cazul în care echipajele sunt solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, acestea sunt în măsură să intervină de urgență la caz.” se precizează în comunicatul de presă transmis de ISUJ Bacău, potrivit sursei citate.

Sursă foto bacau.net.

 

Image