Tânăr împuşcat mortal pe o stradă din Bacău

Tânăr împuşcat mortal pe o stradă din Bacău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a fost împușcat mortal, luni, 9 martie pe o stradă din Bacău. Potrivit desteptarea.ro, victima a fost împușcată cu mai multe gloanțe trase în cap. Martorii spun că ar fi auzit patru împușcături.

Zona a fost înconjurată de luptători ai trupelor speciale și de politiști.

Se pare că victima este un fost hacker, în vârstă de 21 de ani, care fusese condamnat în 2015 la cinci ani de închisoare pentru infracțiuni informatice.
Acesta fusese trimis în judecată de procurorii DIICOT, în 2014, fiind acuzat de acces fără drept, la un sistem informatic prin încălcarea măsurilor de securitate, fraudă informatică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În rechizitoriu se spune că, în perioada aprilie-august 2013, minorul (care avea atunci 14 ani) a folosit fără drept datele de identificare ale cardurilor bancare ale mai multor persoane din țară, dar și din străinătate și a folosit date fictive pentru a face comenzi pe mai multe site-uri de unde a cumpărat o serie de bunuri și produse.

Cazul a fost preluat pentru cercetari de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Potrivit dialogonline.ro, victima din Bacău se numește Iulian Cezar Oancea  și a fost trimis în judecată pentru fraude informatice de proporţii, furând peste 100.000 de euro.

Sursă foto Dialogonline.ro.

Image