fbpx

Un bărbat şi-a înecat doi copii, de 5 luni şi de 4 ani, într-un baraj

Un bărbat şi-a înecat doi copii, de 5 luni şi de 4 ani, într-un baraj

Image
Image

Tragedie în judeţul Bacău! Doi copii au fost găsiţi înecaţi într-un baraj, iar tatăl lor, momentan dispărut, este bănuit că s-ar fi aruncat cu ei în apă după o ceartă în familie. Copiii aveau vâeste de 5 ani, respectiv 4 luni. Al treilea copil, un băiat de 6 ani, ar fi scăpat după ce a fugit cu bicicleta la casa bunicilor.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii minori de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, județul Bacău.

Cei doi copii s-au înecat în baraj

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii - o fetiță de 4 luni și un băiețel de 5 ani - au fost declarați decedați, informează Digi24.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit şi nu este sigur dacă s-a înecat şi el în baraj. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor. Cei doi soți s-au certat în urmă cu câteva zile, când bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva îngrozitor cu el și cu cei doi copii, mai notează sursa citată.

Femeia în vârstă de 23 de ani a sunat duminică la 112 pentru că nu dădea de aceștia și le-a indicat polițiștilor locul pe care bărbatul l-a pomenit în cearta cu ea, respectiv barajul de la Berești.

Din primele informații, un al treilea copil, de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol, informează observatornews.ro.

Este al doilea caz care șochează România, după cel al mamei de la Timișoara care s-a aruncat de pe bloc alături de cei doi copii ai săi.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.