fbpx

Un bărbat dat dispărut în urmă cu 30 de ani s-a întors acasă

Un bărbat dat dispărut în urmă cu 30 de ani s-a întors acasă

Image
Image

Poveste demnă de scenariul unui film. Un bărbat de 93 de ani din județul Bacău, dispărut de acasă acum 30 de ani, s-a întors teafăr. Soția și copiii îl credeau mort, însă localnicii cred că bărbatul a plecat, la începutul anilor '90, la Brăila, la o altă femeie.

Potrivit Digi24.ro, bărbatul a plecat de acasă, din Bohocel, județul Bacău, în 1991, pe când avea 63 de ani. Familia a alertat atunci poliția, care l-a căutat zile la rând. În zadar. În timp, cu toții l-au crezut mort. Ba chiar, de 15 ani încoace, i-au făcut parastase an de an.

La începutul lunii septembrie, fiul și nora bătrânului s-au trezit cu el la poartă. În buzunar bunicul avea un bilet de tren pe ruta Ploiești-Bacău și buletinul de identitate cu adresa din comuna Bohoci. Nu-și amintește însă nimic din cele întâmplate în ultimii ani.

Până să plece din sat, bărbatul era negustor de vite, spun oamenii care l-au cunoscut. Pleca des de-acasă, dar se întorcea de fiecare dată.

 “E un caz rar întâlnit, la noi nu s-a mai întâmplat. Au mai dispărut 2, 3, 4 ani, dar apăreau și se reglau lucrurile. Din discuțiile avute cu membrii familiei, a apărut peste noapte, nu știu cum, adus de o mașină și lăsat în fața porții. La momentul actual, familia s-a interesat de ceea ce ține de vechime, să poată beneficia de o pensie”, a declarat Cristian Iștoc, primarul comunei Bohoci, potrivit sursei citate.

Sursă foto Digi24.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.