Un conflict conjugal s-a încheiat cu uciderea unei femei. Copiii ei se aflau în casă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O crimă abominabilă s-a petrecut, în această dimineață, în Bacău. În urma unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeia de 36 de ani cu care trăia. El a încercat să îndrepte ancheta polițiștilor pe o pistă falsă, spunând că femeia s-ar fi sinucis.

Potrivit unupetrotus.ro, un scandal conjugal petrecut în această dimineață în municipiul Bacău s-a încheiat tragic. O femeie a fost ucisă de bărbatul cu care trăia în concubinaj. În apartamentul în care s-a produs tragedia se aflau și cei doi copii ai femeii, de 4 și de 5 ani, care dormeau într-o cameră alăturată.

Cel care a anunțat poliția a fost chiar ucigașul femeii, care a încercat să-i pună însă pe polițiști pe o pistă falsă, spunându-le că femeia s-ar fi sinucis în propria casă. În momentul în care au ajuns la fața locului, împreună cu medicii de pe ambulanță, polițiștii au găsit victima întinsă pe jos, fără suflare, într-o baltă de sânge.

Cercetările polițiștilor criminaliști au dus la concluzia că bărbatul care i-a chemat la adresa respectivă este și cel care se face vinovat de decesul femeii, pe care a înjunghiat-o, într-un acces de furie.

Potrivit sursei citate, arma crimei nu a fost găsită încă, dar chiar și așa s-a dispus reținerea bărbatului bănuit pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vecinii celor doi sunt consternați de cele întâmplate, pentru că nu știau ca aceștia să fi avut certuri.

Cei doi copii care au rămas acum orfani de mamă au fost preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, unde vor rămâne până vor fi finalizate cercetările.

Sursă foto nupetrotus.ro.

Image