Un român, fost membru al Legiunii Străine, arestat în Franţa pentru uciderea unui tânăr din Bacău

Un român, fost membru al Legiunii Străine, arestat în Franţa pentru uciderea unui tânăr din Bacău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 46 de ani, fost luptător K1, a fost arestat în Franţa, la solicitarea autorităţilor române, fiind suspectat că, la începutul lunii martie, a împuşcat în cap un hacker de 21 de ani.

Presupusul ucigaş se numeşte Marius Ştefan Achim şi se ascundea în Franţa încă din luna martie, au precizat surse judiciare potrivit Adevărul.
Achim, fost luptător K1 de performanţă și fost membru al Legiunii Străine din cadrul Armatei Franţei, a fost prins de autorităţile din Franţa într-o suburbie a Parisului şi urmează să fie adus în România, sub escorta Armatei Franceze.

Arestarea sa din Franţa a fost făcută în baza unui mandat de arestare emis, pe 26 mai, de Tribunalul Bacău. Potrivit acelui mandat, Achim este acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Victima sa a fost Iulian Oancea, un tânăr de 22 de ani, originar din Bacău, a fost împuşcat mortal cu patru focuri de armă, pe 9 martie, în scara unui bloc aflat pe strada Alecu Russo din municipiul Bacău.
Potrivit sursei citate, despre Oancea se ştia că a fost condamnat, în trecut, pentru infracţiuni informatice, însă nu sunt date publice referitoare la motivul pentru care acesta a fost ucis.

Sursă foto Dialogonline.ro.

Image