VIDEO | Şofer rupt de beat, scos cu forţa de poliţişti dintr-un camion cu 30 de tone de combustibil

VIDEO | Şofer rupt de beat, scos cu forţa de poliţişti dintr-un camion cu 30 de tone de combustibil
Un şofer băut a fost scos cu forţa de către poliţiştii rutieri din cabina unui camion care transporta 30 de tone de combustibil (Foto: captură video)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii din Bacău au oprit în trafic un şofer cu alcoolemie mare, aflat la volanul unui camion care transporta aproximativ 30 de tone de motorină. Pentru că bărbatul era necooperant, poliţiştii au fost nevoiţi să îl scoată cu forţa din cabină. Momemntul a fost filmat şi publicat pe contul oficial de Facebook al Poliţiei Române.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, în judeţul Bacău.

Şoferul a fost în cele din urmă testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o concentraţie de 1,34 mg/l alcool în aerul expirat.

Şofer băut, scos cu forţa din cabina TIR-ului

Bărbatul conducea un camion care transporta aproximativ 30 de tone de combustibil, mai notează Poliţia Română, arătând că intervenţia agenţilor de Bacău a prevenit o eventuală tragedie pe şosele.

"Până în acest moment s-a încercat și de vorbă bună, nu a funcționat! Probabil era influențat de alcoolul pe care îl avea la «bord»… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. V-am spus că avea și o încărcătură de 30 de tone de combustibil? Mulțumim polițiștilor din Bacău pentru o treabă bine făcută și evitarea unui dezastru de proporții!", se arată în mesajul care însoţeşte înregistrarea video publicată de Poliţia Română.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image