fbpx

Șofer împușcat, după o urmărire ca în filme. A încercat să acroșeze autospecialele Poliției

Șofer împușcat, după o urmărire ca în filme. A încercat să acroșeze autospecialele Poliției

Image
Image

Un bărbat a fost împușcat de polițiști, joi, după o urmărire în trafic ca în filme. El se afla la volanul unui autoturism, cel mai probabil în stare de ebrietate, și a încercat să intre în coliziune cu autospecialele forțelor de ordine.

Potrivit botosani.ro, el a fost depistat în localitatea Flămânzi și a urmărit până în localitatea Cotu, din comuna Copălău.

„Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Conform sursei citate, au fost executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, mai arată IPJ.

Potrivit Monitorul de Botoșani, în timpul urmăririi, bărbatul urmărit, aflat la volanul unei Mazda cu numere străine, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului. Asta după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri.

Martorii spun că ulterior poliţiştii au ieşit din maşini şi au tras câteva focuri de armă spre autoturismul pe care l-au urmărit.

Ulterior poliţiştii au solicitat ajutorul cadrelor medicale care s-au deplasat la faţa locului. Bărbatul a fost resuscitat, însă, din nefericire nu a mai putut fi salvat acesta pierzându-şi viaţa.

Sursă foto Monitorul de Botoșani.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.