Angajat al Secţiei Drumuri Naţionale, găsit mort în camera de odihnă după ce a lucrat la deszăpezirea drumurilor

Angajat al Secţiei Drumuri Naţionale, găsit mort în camera de odihnă după ce a lucrat la deszăpezirea drumurilor
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, angajat al Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani, a fost găsit mort, în cursul dimineţii de vineri, în spaţiul de odihnă, potrivit unui anunţ făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi, Nicolae Popovici, a precizat că bărbatul decedat era deservent pe un utilaj în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani.

"Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfăşurată pe fondul atenţionărilor 'Cod roşu' de vreme severă, Dumitru Ichim a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineaţa zilei de astăzi, 7 aprilie, în spaţiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni. În ceea ce priveşte cauzele şi circumstanţele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz. Acesta era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoşani, timp în care a desfăşurat activităţi specifice întreţinerii drumurilor naţionale. Pe această cale, DRDP Iaşi îşi exprimă regretul la trecerea sa în nefiinţă şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate", a transmis purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, btonline.ro.

Image
Image