fbpx

Două tinere urmărite pe stradă de un individ care avea asupra sa două cuțite

Image
Image

Un individ a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani, din municipiul Botoşani, care în mometul în care au sesizat acest lucru au chemat în ajutor, prin telefon, un alt tânăr de 17 ani, cu care s-au întâlnit în faţa unui complex comercial din municipiu.

În momentul în care au ajuns în faţa complexului comercial, bărbatul de 27 de ani, a scos două cuţite cu care l-a ameninţat pe minorul de 17 ani, acesta din urmă adăpostinsu-se în incinta complexului şi sesizând prin SNUAU 112 organele de poliţie.  

Potrivit botosaninews.ro, poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au depistat în scurt timp pe agresor, care era ascuns în apropierea locului producerii evenimentului.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei şi ulterior reţinut şi depus în arestul IPJ Botoşani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele tânărului, din comuna Avrămeni.

Imagine cu caracter ilustrativ, botosaninews.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.