fbpx

Femeie căzută într-o groapă după ce s-a surpat strada pe care mergea

Image
Image

O femeie care mergea spre casă, pe stradă, a căzut într-o groapă extrem de adâncă după ce s-a surpat porțiunea de drum pe care se afla.

Potrivit Botoșaneanul, incidentul a avut loc joi seara, pe strada Barbu Lăzăreanu, din Botoșani.
Locuitorii din zonă susțin că acolo s-a format o groapă, în jurul unui cămin de apă. Era poziționată în partea opusă a străzii și parțial acoperită cu vegetație. Nefiind expusă, nu exista un pericol pentru cei care obișnuiau să circule pe acolo.
Din cauza ploilor abundente din ultima lună, groapa s-a lărgit în subteran iar joi, 20 iunie 2019, în jurul orei 20:00 s-a surpat o bucată din porțiunea destinată pietonilor.

Pe acolo mergea o trecătoare când a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A căzut în gol și s-a lovit în partea stângă în zona coastelor. A strigat după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.
Au fost anunțați pompierii prin apel la 112.
Femeia a fost scoasă de pompieri și transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Mavromati unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii locali au împrejmuit zona pentru a nu mai cădea și altcineva.
Pentru remedierea avariei și astuparea gropii se va interveni abia luni, acest incident nefiind considerat unul cu intervenție în regim de urgență.

Sursă foto/vodeo Botosaneanul.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.