Italian omorât în bătaie. Agresorul a fost reținut

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Principalul suspect în cazul crimei din comuna Ungureni, județul Botoșani, căreia i-a căzut victimă un cetăţean italian, a fost aretat preventiv.
Reţinut iniţial de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, Vlad Andrei R. a fost prezentat ieri în faţa magistraţilor de la Tribunalul Botoşani, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 26 mai 2019 şi până la data de 24 iunie 2019, inclusiv, consemnează Monitorul de Botoșani.

Crima a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, pe drumul care leagă satele Călugărenii Vechi și Călugărenii Noi, când cetăţeanul italian în vârstă de 76 de ani, a fost acostat de Vlad Andrei R., în vârstă de 26 de ani, aflat în stare de ebrietate, care i-ar fi cerut să îl plătească pentru o muncă prestată în gospodărie. Nemulţumit de răspunsul primit, tânărul a avut un acces de furie şi a început să-l lovească, până când cetăţeanul italian a căzut, inconștient, într-un șanț. Un sătean l-a descoperit și a sunat la 112, dar italianul a refuzat să meargă la spital. Întrucât victima era în stare gravă, cadrele medicale au anunțat Poliția. Într-un final bărbatul a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean, dar la scurt de la internare a decedat.

Image