Moarte cumplită aleasă de un funcționar public. Localnicii au fost îngroziți când l-au găsit

Moarte cumplită aleasă de un funcționar public. Localnicii au fost îngroziți când l-au găsit
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Caz şocant în Botoşani. Un funcţionar public a fost găsit carbonizat într-o pădure din comuna Hudeşti. Trupul său a fost descoperit de localnici. Înainte să moară, bărbatul ar fi plecat de acasă cu o sticlă de ţuică şi una cu benzină, fără să spună nimic.

Localnicii din comuna Hudeşti au avut parte de clipe de groază, duminică după-amiază. Oamenii au descoperit, într-o pădure din apropierea satului Mlenăuţi, cadavrul carbonizat al unui bărbat. Cu hainele şi pielea complet arse, acesta a fost găsit lângă un copac, cu faţa în jos. 

Oamenii au alertat imediat echipajele de intervenție, prin intermediul serviciului 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și unul medical. Din păcate, însă, nu s-a putut face nimic pentru bărbat.  

Potrivit antena3.ro, cazul a fost preluat imediat de poliţiştii sosiţi la faţa locului, aceştia având din start bănuieli legate de identitatea bărbatului. După o scurtă anchetă, oamenii legii au stabilit că persoana arsă era un bărbat de 65 ani, din localitate, care lucra ca funcţionar public la Primăria Hudeşti. 

Acesta a luat o sticlă de ţuică şi una cu benzină şi a plecat fără să spună nimic, soţia acestuia sesizând dispariţia lui încă de atunci. 

Localnicii din comună sunt în stare de şoc, asta pentru că bărbatul părea a fi liniştit şi era foarte respectat în zonă. Potrivit localnicilor, acesta avea doi copii şi a fost profesor de matematică şi director de cămin. 

Mai mult, acesta a fost viceprimar după 1995, iar în prezent lucra în cadrul primăriei ca inspector de urbanism. Bărbatul nu obişnuia să consume alcool şi nici nu ar fi avut alte vicii, ceea ce aruncă un şi mai mare semn de întrebare asupra gestului său. 

 

Foto Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image