Scene macabre! Trupul unui tânăr din Botoşani, mort în Franţa, a fost ridicat de acasă de poliţişti în timpul priveghiului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii din Botoşani şi medicii legişti au ridicat, sâmbătă, din locuinţa unde părinţii se pregăteau de înmormântare, trupul unui tânăr de 19 ani, care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franţa şi care vineri a fost repatriat.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru Mediafax, că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinţii celui decedat.

Părinții băiatului mort au solicitat o anchetă, nefiind mulţumiţi de rezoluţia poliţiei franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Băiatul a murit în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16. Tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, ar fi coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla şi ar fi mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

Sursele citate de mediafax spun că trupului tânărului va fi eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor.

Foto cu caracter ilustrativ

Image