fbpx

Un adolescent a slăbit 54 de kg cu un medicament naturist. Inima abia îi mai bătea când a ajuns la urgențe

Un adolescent a slăbit 54 de kg cu un medicament naturist. Inima abia îi mai bătea când a ajuns la urgențe

Image
Image

Un adolescent de 16 ani din Botoșani a ajuns la spital numai piele și os, după ce a urmat un tratament pentru slăbit aproape un an. Le-a spus medicilor că a vrut să scape de kilogramele în plus, pentru că se simțea inconfortabil în preajma prietenilor săi.

Dramatic este, spun specialiștii, că s-a topit pur si simplu pe picioare, iar inima lui a avut cel mai mult de suferit: abia îi mai bătea atunci când a ajuns la urgențe.

Potrivit stirileprotv.ro, adolescentul a mers pe picioarele lui la spitalul din Dorohoi după ce pe corp i-au apărut semne vineții. Era foarte slăbit. De acolo a fost trimis la Spitalul Județean din Botoșani unde, după ce i-au făcut un computer tomograf, medicii au cerut imediat intervenția elicopterului SMURD, pentru a fi transferat la Iași. Copilul avea inima foarte slăbită și întreg aparatul circulator afectat. De aceea, avea tot trupul vânăt.
Când a fost întrebat cum a ajuns în această stare, a mărturisit că în ultimele 10 luni a luat zilnic un medicament naturist pentru slăbit. Dacă anul trecut pe vremea asta avea 100 de kilograme, luni cântarea doar 46.

La Iași, băiatul este internat la cardiologie, în compartimentul de terapie intensivă. Pierderea în greutate poate fi o capcană la finalul căreia organismul riscă să fie grav afectat, spun nutriționiștii. Recuperarea în astfel de cazuri este de lungă durată, explică medicii. Pe lângă echipa de cardiologi care îl ajută acum, adolescentul va începe un tratament ajutat de un nutriționist, dar va fi monitorizat și de un psiholog.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Foto ilustrativ, captura stirileprotv.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.