Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta soţie de Ziua Îndrăgostiţilor şi le-a rănit grav pe mama şi sora acesteia

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta soţie de Ziua Îndrăgostiţilor şi le-a rănit grav pe mama şi sora acesteia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 45 de ani din Botoşani şi-a înjunghiat mortal fosta soţie şi le-a rănit grav pe mama şi sora acestuia, după un conflict violent, se pare pe fondul consumului de alcool. Atacul a avut loc luni, 14 februarie.

Femeia de 44 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit, informează Monitorul de Botoşani. Mama acesteia, în vârstă de 60 de ani, şi sora, de 38 de ani, au fost de asemenea înjunghiate şi au ajuns la spital, în stare gravă. Tragedia a avut loc în satul Horlăceni, comuna Şendriceni, din apropiere de Dorohoi, luni după-amiază, tocmai când multă lume obişnuieşte să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor.

Bărbatul şi-a înjunghiat mortal fosta soţie

Din primele informaţii, agresorul, un bărbat de 45 de ani, fostul soţ al victimei, s-ar fi dus acasă la aceasta pus pe scandal, după ce ar fi consumat alcool. El a aşteptat ca femeia să ajungă acasă, iar apoi a avut loc o altercaţie. Fosta soacră şi fosta cumnată au încercat să-i separe, însă au fost şi ele înjunghiate. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au fost puse în faţa unor scene de groază, cele trei femei prezentând multiple răni. Fosta soţie a bărbatului prezenta peste zece răni de cuţit, la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor inferioare şi superioare, mai notează Monitorul de Botoşani. Mama acesteia prezenta două plăgi la nivelul toracelui şi una la nivelul abdomenului. Sora avea o plagă în spate şi una la nivelul feţei.

Cei doi ar fi avut împreună doi copii, potrivit site-ului bzi.ro.

În urma crimei, agresorul a fugit, însă a fost găsit la scurt timp de poliţişti şi reţinut.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image