fbpx

Un bărbat a murit strivit propria mașină

Un bărbat a murit strivit propria mașină

Image
Image

Tragedie, sâmbătă, la Mlenăuți, o localitate din Botoșani. Un bărbat a murit strivit de propria mașina, căreia a uitat să-i tragă frâna de mână.

 

Trupul bărbatului a fost găsit, sub mașină, de soția acestuia, care a și sunat după ajutor.

"La faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul", a relatat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pentru Agerpres.

Echipajele de urgență ajunse la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din neffericire, acestea au rămas fără rezultat, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Omul ar fi încercat să deschidă poarta

Surse din Poliţie, citat de Agerpres, susţin că bărbatul ar fi coborât din maşină pentru a deschide poarta de la intrarea în curte, însă între timp autoturismul, care nu avea frâna de mână trasă, ar fi luat-o la vale. El a încercat să oprească maşina, dar a fost strivit sub greutatea acesteia.

 

Sursa foto: ISU Botoșani

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.