Un bătrân a murit înecat cu mâncare, într-un mall, în timp ce oamenii din jur filmau

barbat inecat cu mancare mall botosani
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bătrân s-a înecat cu mâncare într-un mall din Botoșani, sub privirile oamenilor din jur care, în loc să îi acorde primul ajutor, filmau cu telefoanele mobile.

Cadrele medicale au fost solicitate, sâmbătă după-amiază, în zona food-court din Uvertura Mall. Un bătrân de 81 de ani a căzut ca secerat, în timp ce se afla la o masă de la etajul IV al centrului comercial, informează Monitorul de Botoşani. Din câte se pare, acesta s-a înecat cu o bucată de mâncare și, până să primească ajutor de la ceilalți oameni din jur, s-a sufocat.
 

Zeci de martori filmau cu telefoanele mobile în loc să-i dea ajutor sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. În cele din urmă, grupul de curioși și gură-cască a fost împrăștiat de angajații de la firma de pază a mall-ului, mai relatează sursa citată.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a început manevrele de resuscitare între mese, însă medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat. “Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul SMURD.

Image
Image