Image

Un copil de 14 ani a fost prins conducând un autoturism pe un drum național

Un copil de 14 ani a fost prins conducând un autoturism pe un drum național
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

În cursul zilei de ieri (7 aprilie 2021), polițiștii botoșăneni au oprit pentru control, pe Drumul Național 24 C, un autoturism. Spre surpriza acestora automobilul era condus de un minor de 14 ani.

În autoturism, în calitate de pasager, se afla și proprietarul acestuia, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mitoc, care a declarat că i-a încredințat autoturismul minorului, deși avea cunoștință că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv nu deține asigurare obligatorie, motiv pentru care față de proprietar s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii 132/2017, iar ca măsură complementară au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

Potrivit botosaneanul.ro, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Sursă foto botosaneanul.ro.

Image
Image