fbpx

Un român de 26 de ani a adunat mai multe condamnări penale, în trei ţări

Un român de 26 de ani a adunat mai multe condamnări penale, în trei ţări

Image
Image

În vârstă de numai 26 de ani, un botoşănean adună condamnări după condamnări, atât prin ţară, cât şi în străinătate. Ba mai mult, din cauza isprăvilor penale comise, el a ajuns să fie arestat concomitent de două instanţe diferite, una din Buzău, iar cealaltă din Bacău, a fost trimis în judecată, fără să apuce să fie judecat, şi la Piatra Neamţ şi a mai primit sentinţe şi în alte ţări europene.

Stabilit o perioadă în comuna Mihăileni, tânărul a ajuns să fie considerat un caz aparte, din cauza apucăturilor sale. Iniţial, el a fost implicat într-o bătaie în comună şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune. Dar nu a apucat să ajungă în faţa judecătorilor pentru că încă din timpul anchetei el a plecat în Germania, unde a fost prins la furat şi condamnat, informează monitorulbt.ro.

Întors în ţară, pentru scurt timp, el nu a stat liniştit, iar în 2015 a fost prins de mai multe ori la volan, deşi nu avea permis de conducere, o dată de poliţiştii rutieri, iar altă dată de poliţiştii de frontieră, dar de fiecare dată nu a făcut scandal, ci a susţinut că nu are actele la el, oferind însă datele de identitate ale unui prieten despre care ştia că are permis. Culmea este că de fiecare dată i-a reuşit, poliţiştii aflându-i identitatea adevărată abia în momentul în care au extins cercetările. Când şi-au dat seama, poliţiştii au trebuit să-l audieze prin comisie rogatorie internaţională, el fiind închis atunci în Austria, pentru furturi, mai arată sursa citată.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.