fbpx

Un suspect de Covid-19 s-a sinucis în Spitalul Judeţean din Botoșani

Un suspect de Covid-19 s-a sinucis în Spitalul Judeţean din Botoșani

Image
Image

Descoperire macabră făcută într-una din secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati: cadrele medicale de la etajul trei al unității medicale, unde se află secţia pentru pacienţii suspecţi de covid19, au descoperit trupul neînsufleţit al unuia dintre pacienţii internaţi cu câteva zile în urmă.

Bărbatul, de 54 de ani, din judeţ, se afla singur într-un salon, aşa cum prevede legislaţia pentru pacienţii suspecţi de covid19. Potrivit cadrelor medicale, acesta era depresiv din cauza mai multor probleme financiare, de curând pierzându-şi şi locul de muncă, iar internarea în spital, cu suspiciune de covid, i-a accentuat şi mai mult starea.

Potrivit Monitorul de Botoșani, bărbatul a intrat în baia salonului, a improvizat un ştreang pe care l-a legat de caloriferul şi şi-a lăsat greutatea corpului să ducă la îndeplinire planul macabru. A fost descoperit de cadrele medicale prea târziuși nu a mai putut fi resuscitat.

Cazul a fost preluat de Poliţia Botoşani și a fost solicitată efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă Libertatea pentru femei.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.