VIDEO. Accident rutier transmis LIVE pe Facebook

VIDEO. Accident rutier transmis LIVE pe Facebook
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 22:45, la intersecţia dintre Bulevardul „Mihai Eminescu” şi Strada Prieteniei, în zona Spitalului de Pediatrie din municipiul Botoșani.

Au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul era parcat și a fost avariat frontal. Patru persoane au rămas încarcerate în mașinile implicate în eveniment.

Potrivit stiri.botosani.ro, din cele șase victime, una a părăsit locul accidentului. Șoferul vinovat se afla în stare de ebrietate și conducea cu peste 120 de km/h, în timp ce făcea LIVE pe Facebook.Aflându-se în mișcare, a izbit mașina care circula în fața sa, regulamentar, pe aceeași direcție, proiectându-o într-un al treilea autoturism, care se deplasa din sens opus.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă, precum și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.
Victimele au fost transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Un tânăr se afla în stare critică la momentul preluării.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă”, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Potrivit sursei citate, polițiștii cercetează circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Peste 150 de persoane s-au adunat la locul accidentului.

Sursă foto AGERPRES.
Sursă video stiri.botosani.ro

Image