Încă doi bărbaţi au murit de coronavirus în România, marţi. Ambii erau internaţi la Iaşi

Încă doi bărbaţi au murit de coronavirus în România, marţi. Ambii erau internaţi la Iaşi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 69 de ani din judeţul Suceava şi unul de 46 de ani din Neamţ au murit marţi, la secţia de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Numărul de decese înregistrate în Romînia la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus a urcat, astfel, la 184.

În primul caz, bărbatul de 69 de ani din Suceava fusese diagnosticat cu COVID-19 în data de 24 martie, iar o zi mai târziu fusese transferat la Iaşi, cu o complicaţie care făcuse ca boala să ia o formă severă. Probele fuseseră recoltate pe 21 martie. Bărbatul mai suferea de diabet zaharat tip II şi anemie mixtă, a anunţat astăzi Grupul de Comunicare Strategică.

Celălalt pacient era mult mai tânăr şi nici nu era cunoscut cu vreo altă afecţiune medicală. Acesta avea 46 de ani, era din Neamţ şi revenise în ţară, din Garmania, în data de 16 martie. S-a simţit rău după câteva zile, aşa că a ajuns la spitalul din Piatra-Neamţ, pentru ca ulterior, în 26 martie, să fie transferat la Iaşi, în aceeaşi zi în care a sosit şi rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19.

Image