Şoferiţa care a ucis 4 muncitori avea 148 km/h la intrarea în curbă

Şoferiţa care a ucis 4 muncitori avea 148 km/h la intrarea în curbă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Adina Iuliana Ghervase, șoferiţa din Iași care a ucis patru oameni, avea 148 km/h la intrarea în curbă. Și alcoolemia era foarte mare în momentul accidentului, arată expertiza din acest dosar.

Potrivit realitatea.net, raportul de expertiză de dinamică a accidentului arată că femeia avea nu mai puțin de 148 km/h la intrarea în curbă, adică fix înainte de impactul fatal. 
Când s-a izbit de clădire, ea avea 131 km/h, iar în muncitorii de la Citadin SA a intrat cu nu mai puțin de 148 km/h, conform avocatului Adrian Cuculis.

„Dacă numita Ghervase Adina Iuliana ar fi avut cel mult 98 kmh/h, ricoșarea autoturismului după impactul cu clădirea nu ar mai fi avut loc”, arată experții care au lucrat la acest caz.

Femeia băuse foarte mult înainte de a se urca la volan. Avea o alcoolemie foarte mare, de 1.13.

Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a provocat un grav accident rutier, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022. După ce consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului său, marca Alfa Romeo, iar când a ajuns în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori de la Citadin SA. Alți trei colegi ai victimelor au fost răniți.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Foto realitatea.net.

Image