fbpx

Şoferiţa care a ucis 4 muncitori avea 148 km/h la intrarea în curbă

Şoferiţa care a ucis 4 muncitori avea 148 km/h la intrarea în curbă

Image
Image

Adina Iuliana Ghervase, șoferiţa din Iași care a ucis patru oameni, avea 148 km/h la intrarea în curbă. Și alcoolemia era foarte mare în momentul accidentului, arată expertiza din acest dosar.

Potrivit realitatea.net, raportul de expertiză de dinamică a accidentului arată că femeia avea nu mai puțin de 148 km/h la intrarea în curbă, adică fix înainte de impactul fatal. 
Când s-a izbit de clădire, ea avea 131 km/h, iar în muncitorii de la Citadin SA a intrat cu nu mai puțin de 148 km/h, conform avocatului Adrian Cuculis.

„Dacă numita Ghervase Adina Iuliana ar fi avut cel mult 98 kmh/h, ricoșarea autoturismului după impactul cu clădirea nu ar mai fi avut loc”, arată experții care au lucrat la acest caz.

Femeia băuse foarte mult înainte de a se urca la volan. Avea o alcoolemie foarte mare, de 1.13.

Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a provocat un grav accident rutier, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022. După ce consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului său, marca Alfa Romeo, iar când a ajuns în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori de la Citadin SA. Alți trei colegi ai victimelor au fost răniți.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Foto realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.