Aproape 30 de persoane implicate într-un accident cu două microbuze. A fost activat planul roșu de intervenție

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un grav accident s-a produs, sâmbătă seară, în apropiere de Leţcani, jud. Iași. Două microbuze, care transportau în total 27 de pasageri, au intrat în coliziune. La ora 21.15 a fost activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciului de ambulanţă, precum şi unul de descarcerare, deoarece o victimă era încarcerată între fiarele contorsionate ale unui microbuz, potrivit bzi.ro.

"Am activat planul roşu la Iaşi, la ora 21.15. A avut loc un accident rutier la Leţcani, în care au fost implicate două microbuze. În unul dintre autoturisme se aflau 5 persoane, iar în celălalt 22. Şoferul unui autoturism era încarcerat dar conştient. A fost dirijat la faţa locului un echipaj de descarcerare, un echipaj medical tip C, 3 EPA, ATVM, 4 B şi o maşină de stingere. Toate victimele erau conștiente și stabile, la UPU fiind transportate 8 persoane pentru evaluare şi tratament", a declarat prof.dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU - SMURD Iaşi, pentru sursa citată.

Poliția a precizat că evenimentul s-ar fi produs după ce șoferul microzbuzul care se îndrepta spre Iași ar fi întors brusc, fără să se asigure, iar vehiculul a intrat în colizune cu celălalt microbuz, care se deplasa în aceeași direcție.

Sursa foto: bzi.ro

Image