Image

Are doar 17 ani și a ucis un om. Expertiza psihiatrică a stabilit că a avut discernământ

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor din com. Sireţel, jud. Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi omor calificat.

Potrivit bzi.ro, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi. Cauza a fost investigată împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Iaşi.
La data de 12.09.2019, inculpatul minor I.I. s-a deplasat în pădurea denumită „Todosoaia” pentru a sustrage lemne, unde a fost surprins de victima G.R. (pădurar). În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei.
Inculpatul minor I.I. a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Sursă foto bzi.ro.

Image
Image