Bărbat condamnat după ce l-a violat pe concubinul mamei sale

Bărbat condamnat după ce l-a violat pe concubinul mamei sale
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 72 de ani din Iași a fost violat chiar de fiul concubinei sale, iar timp de trei zile, de ruşine, bărbatul nu a spus nimic. Durerile l-au obligat însă să vorbească, iar faptele au ieşit la iveală. O primă sentinţă de condamnare a fost pronunţată vineri de magistraţii ieşeni.

Bătrânul de 72 de ani trăia de mai mulţi ani cu mama agresorului, cei trei locuind în aceeaşi casă. Pe 20 martie anul trecut, în jurul orei 18, deja beat fiind, bărbatul şi-a trimis tatăl vitreg la magazinul din sat pentru a cumpăra o sticlă de bere. La întoarcere, tânărul l-a invitat pe acesta în cameră, apoi a încuiat uşa pe interior, l-a dezbrăcat de pantaloni şi, sub ameninţarea cu moartea şi cu acte de violenţă, a întreţinut cu acesta raporturi sexuale anale și orale, informează Ziarul de Iaşi.

Bărbat de 72 de ani, violat de fiul concubinei

De ruşine, bătrânul nu i-a spus iniţial concubinei sale nimic din cele întâmplate. După trei zile însă, cum se plângea constant de dureri în zona anusului, concubina sa a insistat să afle ce se întâmplase. Femeia a sunat apoi imediat la 112, reclamând fapta comisă de fiul său. Pe 29 martie, acesta a fost arestat, iar ulterior trimis în judecată pentru viol.

Conform legii, când victima este rudă cu agresorul, violul este pedepsit cu închisoarea pe un termen cuprins între 7 şi 12 ani. Violatorul şi-a recunoscut fapta, ceea ce a făcut să beneficieze de o pedeapsă mai uşoară, limitele de pedeapsă fiind reduse cu o treime. Individul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei la 5 ani şi 6 luni de închisoare. Mai bine de un an din pedeapsă a fost deja executat, judecata desfăşurându-se cu inculpatul în stare de arest, mai arată sursa citată. Sentinţa Judecătoriei nu este definitivă, ea putând fi supusă apelului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image