Image

Bebelușul unui deputat, găsit fără suflare într-un hotel din centrul Iașului. Moartea s-ar fi produs prin sufocare

Bebelușul unui deputat, găsit fără suflare într-un hotel din centrul Iașului. Moartea s-ar fi produs prin sufocare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fetița unui politician și-a pierdut viața la Iași, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Micuța era fiica unui deputat din Republica Moldova. Din câte se pare, copilul ar fi fost sufocat în timpul somnului, accidental, de către mamă. Potrivit bzi.ro, anchetatorii ieșeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

Ieri-dimineață, un apel la numărul unic de urgență 112 a pus în alertă autoritățile ieșene cu privire la faptul că o femeie din Republica Moldova și-ar fi sufocat din greșeală bebelușul în vârstă de șase luni.

„În jurul orei 5:00, am fost sesizați cu privire la faptul că un copil de șase luni a fost găsit decedat în camera unui imobil, din municipiul Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar penal și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor”, au precizat potrivti sursei citate reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

La rândul lor, anchetatorii au confirmat faptul că au demarat cercetările.

„A fost înregistrat un dosar pentru moarte suspectă, urmând a fi continuate cercetările de către secția de poliție competentă teritorial, sub coordonarea Parchetului”, a menționat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urmă cu două zile, deputatul moldovean Angel Agache, în vârstă de 44 de ani, a venit la Iași împreună cu soția sa, Elena (35 de ani), și copilul lor, în vârstă de numai șase luni. Aceștia s-au cazat la Hotelul Internațional. În noaptea de sâmbătă spre duminică, soții Anghel s-au culcat alături de bebeluș, numai că, în jurul orei 4:30, aceștia au sesizat faptul că micuța nu mai respiră. Îngroziți că micuța nu are suflu, au anunțat de urgență Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași.

Imagine cu caracter ilustrativ, Antena 3.

Image
Image