Carmen Dorobăţ nu mai e managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi

Carmen Dorobăţ nu mai e managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, condamnată definitiv într-un dosar de luare de mită, nu mai are dreptul de a mai ocupa o funcţie de conducere publică.

Potrivit Antena 3, inițial, Curtea de Apel Iași a decis că singura interdicție în procesul managerului Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi este cea de a preda în instituții publice sau private.

Miercuri, Curtea de Apel Iaşi a admis o contestaţie la executare formulată de Carmen Dorobăţ, cu privire la sentinţă. În minută se arată că medicul nu mai are dreptul de a ocupa o funcţie de conducere publică.

”Am clarificat prin avocații mei exprimarea deciziei finale și sigur mă voi conforma. Sunt convinsă că managementul va merge la fel de bine”, a declarat Carmen Dorobăţ.

Carmen Dorobăţ și soțul ei au fost condamnați recent la 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 2 ani şi 3 luni cu suspendare, pentru luare de mită, într-un dosar trimis în judecată de DNA Iaşi, în urma unui flagrant ce a avut loc la începutul anului 2015. Carmen Dorobăţ a fost acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor.

Sursă foto Antena 3.

Image