fbpx

Condamnare, după un şantaj erotic între două studente la Medicină care practicau videochatul

Condamnare, după un şantaj erotic între două studente la Medicină care practicau videochatul

Image
Image

O tânără din Iaşi care a lucrat la un studio de videochat a fost condamnată în primă instanţă, pentru şantaj şi fals, după ce i-a cerut unei colege suma de 1.000 de lei ca să nu publice imagini deocheate cu aceasta, iar ulterior, după ce a fost prinsă în flagrant, le-a dat poliţiştilor date false.

Sentinţa pe fond a venit zilele trecute, după o faptă comisă în 2014. Astfel, tânăra acuzată, acum în vârstă de 25 de ani, a primit o pedeapsă de un an şi şase luni cu suspendare. Victima, o tânără din Iaşi care era tot studentă la Medicină şi lucra la acelaşi studio, sesizase Poliţia că este şantajată de o persoană necunoscută, atât telefonic, cât şi de pe un cont Facebook, obiectul şantajului fiind presupuse imagini indecente surprinse în timpul activităţii ei de videochat, relatează Ziarul de Iaşi. După ce au pus cap la cap acuzaţiile, oamenii legii au încurajat tânăra să intre în acest joc de şantaj, supravegheată de poliţişti, şi au efectuat un flagrant, prinzând-o astfel pe studenta şantajistă în timp ce primea 1.000 de lei de la victimă. Şantajista a venit să ia banii cu un taxi, în zona Moara de Foc din Păcurari, a luat banii pe geamul maşinii fără a coborî, iar în timp ce număra bancnotele a fost săltată de oamenii legii. Atunci, fata a spus că nu are acte la ea şi a dat un alt nume, care exista în realitate, al unei colege. Asta i-a făcut pe anchetatori să deschidă dosar penal pe numele unei alte tinere. După ce şi-au dat seama că au fost păcăliţi, poliţiştii au pus-o pe tânăra studentă la Medicină sub acuzare şi pentru fals, mai arată sursa citată.

Ulterior, tânăra acuzată a povestit în instanţă că s-a angajat la studioul de videochat în 2013 şi acolo a observat-o pe victimă, pe care o ştia din liceu. Dintr-un registru al angajaţilor videochat-ului, Atănăsoae a luat numărul de telefon al victimei şi a încercat să o contacteze.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.